Veel kIk leer leren Burgum 2inderen vinden leren ergens in hun school carrière lastig. En ook vrijwel alle kinderen en hun ouders vinden daar een oplossing voor. Soms is er even iets meer nodig en hoe mooi is het dan om samen met een coach of trainer te onderzoeken wat je nodig hebt om beter te kunnen presteren. En hoe mooi…. kunnen leren heeft niet alleen te maken met IQ, maar heeft veel te maken met je vermogen om te plannen en te organiseren en alles wat daarbij hoort zoals tijdbeleving, prioriteiten kunnen stellen, overzicht hebben, motivatie, omgaan met faalangst en concentratie en een goede leerstijl en leerstrategie hebben.
Al die onderwerpen komen aan bod tijdens de training Ik leer leren en de nieuwe trainers gaan het ontdekken met de kinderen die de training volgen.

Adrie, Amarins, Anja, Berthea, Carolien, Eva, Germa, Gineke, Ini, Jitske, Jodi, Mariëlle, Marijke, Martine, Mirte, Monique, Monique, Monique, Noël, Rosa, SUsanne, Valentina en WIl heel veel plezier met Ik leer leren !!

Wil je weten waar je een Ik leer leren trainer kunt vinden, klik dan hier…. Het werkboek bestel je via deze link…….
Materialen die tijdens de training veel worden gebruikt, zijn te bekijken en te bestellen bij Ninico.

Lees ook: Concentratieproblemen bestaan niet
Lees ook: Hoe concentratieproblemen coachen
Lees ook: De luikjes dicht bij leren
Lees ook: Het waarom van friemelen
Lees ook: Eruit halen wat erin zit?
Lees ook: De make-over van een onderpresteerder
Lees ook: Faalangst veroorzaken
Lees ook: De kindercoach is een stoplichtdenker

Wanneer je hulp nodig hebt dan kun je contact opnemen met de praktijk voor kindercoaching. Als je kindercoach wilt worden, lees dan over de opleiding tot kindercoach. Wil je regelmatig berichten ontvangen over alles wat heeft te maken met kinderen, geef je dan op voor de nieuwsbrief.


Je las een blogartikel van Centrum Tea Adema…

…maar kijk gerust ook eens naar de andere informatie op onze website:

Opleidingen voor (aspirant) kindercoaches en beroepskrachten:

Hulp voor kinderen en hun ouders:

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen en video’s vol tips en inzichten?

Like dan onze Facebook-pagina of schrijf je in voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief. Allebei mag ook. ;-)