Alles over opvoeden en kindercoaching, elke 2 weken gratis in je mailbox

… en als bonus de A4-poster “Eerste Hulp Bij Concentratie” cadeau!

Poster met tips Eerste Hulp bij Concentratie
Via mijn e-mailnieuwsbrief ontvang je praktische tips en video’s over het omgaan en werken met kinderen en pubers. Interessant en leerzaam voor zowel ouders als professionals! Bovendien ontvang je bij aanmelding direct gratis de A4-poster “Eerste Hulp Bij Concentratie” met 10 tips om je kind te helpen bij concentratie-uitdagingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je ontvangt na aanmelding onze tweewekelijkse nieuwsbrief vol praktische tips en soms informatie over nieuwe producten en diensten. Je kunt je altijd eenvoudig met één klik afmelden. Heb je je al een keer eerder aangemeld voor de nieuwsbrief? Geen zorgen, je zult ‘m dan niet “dubbel” gaan ontvangen. ;-)

Gratis A4-poster “Eerste Hulp Bij Concentratie”

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief (over opvoeden van en werken met kinderen en pubers) en ontvang gratis de A4-poster “Eerste Hulp Bij Concentratie” met 10 tips om je kind te helpen bij concentratie-uitdagingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn tweewekelijkse nieuwsbrief bevat praktische tips en soms informatie over nieuwe producten en diensten. Je kunt je altijd eenvoudig met één klik afmelden. Heb je je al een keer eerder aangemeld voor de nieuwsbrief? Geen zorgen, je zult ‘m dan niet “dubbel” gaan ontvangen. ;-)

In mijn tweewekelijkse nieuwsbrief hou ik je graag op de hoogte van pedagogische ontwikkelingen. Je ontvangt waardevolle tips uit mijn praktijk, in de vorm van prettig leesbare artikelen en heldere video’s. Nuchter, praktisch en als het even kan: met een beetje humor! Ik ben er trots op dat mijn nieuwsbrief inmiddels al meer dan 20.000 lezers telt. Professionals halen er veel inspiratie uit voor hun werk of coachpraktijk, en ouders lezen de nieuwsbrief vaak járen en melden zich pas af als de kinderen de deur uit zijn. ;-) Ik zou het leuk vinden als jij ‘m ook wilt ontvangen!