Gratis tips over opvoeden en kindercoaching in je mail…

… en altijd een welkomstcadeautje bij je aanmelding

Mijn inspiratiemail bevat praktische tips en video’s over opvoeden en kindercoaching, leerzaam en helpend voor ouders én professionals. Wil jij ‘m ook ontvangen? Kies dan hieronder je gratis welkomstcadeautje en meld je vandaag nog aan!
E-book Dit Is Kindercoaching

E-book “Dit Is Kindercoaching”

Een uitgebreide introductie op het vak van kindercoaching. Wat houdt het vak in? Op welke soorten problemen richt de kindercoach zich? Wat is het verschil tussen een kindertherapeut en een kindercoach? Ruim 70 pagina’s verhelderende informatie voor iedereen met interesse voor het vak van kindercoach.

Meld je aan & download direct het e-book
Gratis poster Eerste Hulp bij Concentratie

A4-poster “Eerste Hulp Bij Concentratie”

Zelf je kind helpen zich beter te concentreren? Deze gratis A4-poster met 10 tips is een fijne start. Je kunt ‘m direct downloaden en daarna ontvang je ook nog een paar e-mails van me met artikelen en een video voor meer inzichten in (de misverstanden over…) het onderwerp concentratie bij kinderen.

Meld je aan & download direct de poster
Poster Eerste Hulp Bij Boosheid

A4-poster “Eerste Hulp Bij Boosheid”

Een handige ‘spiekbrief’ voor ouders die beter – en meer helpend – willen leren omgaan met de boosheid, driftbuien en woede-aanvallen van hun kind. Naast de 10 tips op deze makkelijk te printen poster ontvang je ook nog een aanvullend artikel en een video met nog meer nuttige tips over dit onderwerp.

Meld je aan & download direct de poster