Bilibo, de schelp die ik tegenkwam op zoek naar uitdagend speelgoed voor de vakantiekoffer.
Deze grote schelp van 39 x 39 x 22 cm biedt kinderen de mogelijkheid te balanceren, te springen, een eigen spel te verzinnen, te scheppen in de zandbak of juist te vullen met water.

De schelp is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Men zegt dat deze voor alle leeftijden is, maar ik denk dat na 7 jaar het spelen met de Bilibo wel minder wordt.
Ik vond deze op de site van Trendy speelgoed en daar staat een mooi filmpje waarin te zien is wat je allemaal kan met dit speelgoed voor binnen en buiten. De prijs is  24,95. Er is een doos met kleine exemplaren verkrijgbaar voor nog meer speelmogelijkheden.

Voor de oudere kinderen heeft trendy speelgoed het bigbalansbord.
Balanceren, je evenwicht behouden dus EN een spelletje tegelijkertijd doen. Leuker kunnen ze het niet maken en gemakkelijker ook niet! Maar dat geeft helemaal niets want met dit leuke balans bord van het merk BIG traint je kind ongemerkt zijn evenwicht en motoriek.

Het doel van het spelletje is de 2 blauwe en 1 rode knikker op de juiste plek van de ogen en neus van de beer te krijgen. Wie kan dit het snelste? Oefening baart kunst dat is DE uitdrukking die helemaal op gaat voor dit leuke speelgoed. Zowel binnen als buiten bruikbaar, superstevig kunsstof, gemakkelijk op te bergen en/of mee te nemen!
Afmetingen: 57 x 38 x 6 cm. De prijs is 18,95

Meer speelgoed en tips in de categorie spel en speelgoed. Bekijk ook het artikeletje over het prachtige buitenspel kubb.
Wil je graag gezinsafspraken maken over de vakantie? Dan kun je contact opnemen met de praktijk voor kindercoaching.


Je las een blogartikel van Centrum Tea Adema…

…maar kijk gerust ook eens naar de andere informatie op onze website:

Opleidingen voor (aspirant) kindercoaches en beroepskrachten:

Hulp voor kinderen en hun ouders:

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen en video’s vol tips en inzichten?

Like dan onze Facebook-pagina of schrijf je in voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief. Allebei mag ook. ;-)