Niet luisteren naar je kind, mopperen, schreeuwen naar je kind, je juist afkeren of weigeren iets te doen of je kind juist onverstandig verwennen.

Iedere ouder maakt zich schuldig aan het niet volledig en goed genoeg te zijn voor zijn kind. Niemand kan een perfecte  ouder zijn en dit is zelfs niet wenselijk omdat je dan ook weer een voorbeeld voor je kind bent en laat weten dat je geen fouten mag maken.

Wat doe je allemaal fout als je je kind opvoedt?

  • Wanneer maak je fouten en wat betekent dit voor je?
  • Hoe herstel je het als je uit je slof bent geschoten?
  • Hoe triggert je kind je en wat doe je dan?

Voel je je schuldig als je je kind tekort doet?

Als je voor jezelf onderzoekt wat er met jou aan de hand is als het misgaat, kom je een stap verder.Want als je je schuldig voelt ten opzichte van je kind dan worden de moeilijkheden met je kind over het algemeen groter.

In deze video leg ik uit wat er gebeurt als het tijdens het opgroeien van je kind niet allemaal vlekkeloos verloopt en hoe je daarnaar kunt kijken en wat je kunt doen om het voor jullie allemaal plezierig te hebben.


Wil je harmonie en rust en vind je het lastig om de rust te bewaren?

Meld je dan snel aan voor de online workshop ‘voorkom de vier valkuilen bij boze kinderen’  en begin direct te ontdekken hoe je jezelf en je kind heel gemakkelijk kunt helpen.


Je las een blogartikel van Centrum Tea Adema…

…maar kijk gerust ook eens naar de andere informatie op onze website:

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen en video’s vol tips en inzichten?

Like dan onze Facebook-pagina of schrijf je in voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief. Allebei mag ook. ;-)