Gister hebben 18 mensen de basisopleiding tot kindercoach afgerond. Allemaal zijn ze enthousiast geworden over het vak kindercoach en overwegen of gaan ze onderzoeken hoe ze een eigen praktijk in de toekomst vorm kunnen geven.
Er was  een leergierige groep naar Friesland afgereisd, al waren er ook een aantal die een thuiswedstrijd speelden. En het is heel fijn om toekomstige collega’s in de buurt te hebben. Gelukkig is er een steeds grotere groep die onderzoekt welke mogelijkheden er voor hen zijn en op welke manier zij iets voor ouders en kinderen kunnen betekenen in de toekomst.

De cursisten

Albert, wat geweldig dat je nu al nieuwe initiatieven op je pad vindt en geweldig voor de pubers die jou in de toekomst tegen gaan komen.
Esther en Heleen, succes met jullie sociale vaardigheidstrainingen en de coaching in jullie praktijk “in je sas”.  Dat komt helemaal goed.
Gwendolyn
ik denk dat er veel kinderen bij komen in jouw psychosynthese praktijk, een prachtige combinatie.
Ilona, ook jij hebt de eerste stappen gezet naar je praktijk, mooi voor alle hooggevoelige kinderen die jij zo goed kan begeleiden.
Monique
ik hoop dat ook bij jou steeds meer kinderen ademwerk gaan doen, dat is voor veel kinderen een verademing denk ik.
Marianne ik ben benieuwd hoe deze lesstof jouw verder zal brengen en hou jij je keuze gaat maken. Knap hoor om zo je hart te volgen en stappen te zetten.
Anjo en Petra H, ik ben benieuwd welke weg er zich voor jullie zal gaan aftekenen. Met jullie kennis en ervaring zal er zeker iets op je pad komen en duidelijk worden.
Miranda, Inge en Letty, in je huidige werk kan je al heerlijk oefenen en steeds meer ervaring opdoen om op een coachende manier te werken met kinderen. Op een dag zal je je eigen plannen kunnen realiseren. Jullie hebben het in je, ga gewoon lekker verder met oefenen.
Petra L en Ilse, mooi hoe jullie toewerken naar je start op 1 januari a.s. Met zoveel motivatie, enthousiasme, kennis en ervaring zal het werk naar je toekomen. En toch hoop ik ook dat de kinderen jullie als juf mogen blijven houden.
Anneke en Aukje, jullie zijn kleuterjuf pur sang, de kleuters en hun moeders hebben jullie nodig, maar ook als kindercoach heb je veel te bieden. Ik ben onder de indruk van jullie aanpak en vooral de liefde voor je werk. Blijf nog even in je klas……
Petra W, jij kan op verschillende plekken werken en naast je klassen heb jij de mogelijkheid om te kennis en vaardigheden op verschillende plekken uit te breiden, succes en ga voor je eigen plek onder de zon. Je kunt hem innemen.
En Ina, houd me op de hoogte van de transformatie van je blokhut, ik ben heel benieuwd en jij ook denk ik…., geniet ondertussen van wat je tegenkomt…

Ilona, ik hoop dat jouw prachtige boekje voor hoogsensitieve kinderen uitgegeven wordt en vele kinderen zal helpen en hun ouders zal ontroeren.

Dank jullie voor je aandacht, grote motivatie, jullie aardige woorden en waardering. Daar ben ik heel blij mee.

Ilona staat niet op de foto.

Wil je deelnemen aan de opleiding tot kindercoach, kijk dan op de website .
Wil je op de hoogte blijven van nieuws en artikelen, vraag dan de nieuwsbrief aan.


Je las een blogartikel van Centrum Tea Adema…

…maar kijk gerust ook eens naar de andere informatie op onze website:

Opleidingen voor (aspirant) kindercoaches en beroepskrachten:

Hulp voor kinderen en hun ouders:

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen en video’s vol tips en inzichten?

Like dan onze Facebook-pagina of schrijf je in voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief. Allebei mag ook. ;-)