Iedere ouder heeft er bij tijd en wijle last van:
“Een punthoofd krijg je ervan, je weet het echt even niet meer. ’s nachts lig je wakker en je draait je een paar keer om.
Wat is er met je kind aan de hand……, is het normaal wat er gebeurt……., loopt mijn kind een trauma op…………, wat als……………., en stel je voor dat………………..”

Talloze vragen

Regelmatig word ik door ouders benaderd met een vraag. Ze vragen zich af of het gedrag van hun kind past bij de leeftijd, of hun kind wel weerbaar genoeg is, of ze hun kind wel genoeg steunen.
Vragen over hoe om te gaan met……… komen ook veel voor:
“Hoe pak ik mijn boze peuter aan, hoe krijg ik het voor elkaar dat de kinderen stoppen met ruzie maken, hoe krijg ik mijn puber op tijd uit zijn bed”.

Talloze antwoorden

Ouders zeggen mij dan dat het niet nodig is om lange coachingstrajecten in te gaan. Ze willen gewoon antwoord op hun vraag en het liefst praktische tips en handvatten krijgen voor hun probleem. Zodat ze even weten hoe ze verder kunnen, er weer gelachen kan worden en het licht weer schijnt.

Nieuwe service

Omdat we allemaal als ouders bij tijd en wijle last hebben van problemen die lastig zijn en daarvoor liefst een snel antwoord krijgen, start ik met een nieuw service.
Heb je een vraag waarvan je denkt dat andere ouders er ook mee kunnen rondlopen stuur me dan een mail. Als ik denk dat andere ouders eveneens geholpen kunnen worden schrijf ik er een antwoord op voor deze web-log.

Uitnodiging

Voel je dus bij deze vrij om je vraag op te sturen aan de Praktijk voor Kindercoaching
Mail naar info@teaadema.nl
NB: Zet er wel even bij dat je vraag is bedoeld voor de web-log zodat ik weet dat ik geen afspraak met je hoef te maken.


Je las een blogartikel van Centrum Tea Adema…

…maar kijk gerust ook eens naar de andere informatie op onze website:

Opleidingen voor (aspirant) kindercoaches en beroepskrachten:

Hulp voor kinderen en hun ouders:

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen en video’s vol tips en inzichten?

Like dan onze Facebook-pagina of schrijf je in voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief. Allebei mag ook. ;-)