Wat zijn de criteria om je zorgen te maken over gamegedrag van je puber?
Wanneer moet je je zorgen maken en wanneer kun je ze rustig laten zitten?
Veel ouders zijn bang dat hun puber teveel aan het gamen is. Hoe moet je ermee omgaan als je puber veel uren doorbrengt met gamen?
Bekijk het in dit filmpje:

.

.

Lees ook: To game or not tot game: Wanneer is mijn kind gameverslaafd?


Wil je weten hoe ik werk met ouders en kinderen, of wil je meer lezen over de training Ik leer leren? Like dan nu mijn facebookpagina om iedere dag te lezen en kijken over alles wat met kinderen heeft te maken. Kijk of ik iets voor je kan betekenen om met kinderen en hun ouders te werken op mijn website van de opleiding tot kindercoach en opvoedcoach


Je las een blogartikel van Centrum Tea Adema…

…maar kijk gerust ook eens naar de andere informatie op onze website:

Opleidingen voor (aspirant) kindercoaches en beroepskrachten:

Hulp voor kinderen en hun ouders:

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen en video’s vol tips en inzichten?

Like dan onze Facebook-pagina of schrijf je in voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief. Allebei mag ook. ;-)