Het ene kind heeft meer aanleg voor angst dan de andere. Angst heeft echter de neiging om heel snel groter te worden en uit de hand te lopen. Dit komt doordat we zaken vermijden om de angst te ontlopen. Daardoor kan het zijn dat ons leven steeds kleiner en beperkter wordt.Wat kinderen moeten leren is om de ‘angst in de bek te kijken’.


Wil je leren hoe je kinderen kunt helpen hun angsten te overwinnen?

Volg dan de online opleiding Kinderen helpen bij angst en faalangst. In deze opleiding krijg je alle tools, interventies en achtergronden aangeboden die jou helpen effectief ouders en kinderen te helpen. Tot en met maandag 4 mei 2020 profiteer je van een mooie introductiekorting.

Online opleiding ‘Kinderen helpen bij angst en faalangst’


Je las een blogartikel van Centrum Tea Adema…

…maar kijk gerust ook eens naar de andere informatie op onze website:

Opleidingen voor (aspirant) kindercoaches en beroepskrachten:

Hulp voor kinderen en hun ouders:

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen en video’s vol tips en inzichten?

Like dan onze Facebook-pagina of schrijf je in voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief. Allebei mag ook. ;-)