sw 2013-1
Als kindercoach heb je altijd met ouders te maken, simpelweg omdat zij de eerste aanmelder zijn. Hulpvragen van kinderen hebben dan ook vrijwel altijd met ouders te maken en het is aan de kindercoach te ontdekken hoe dat werkt.
Tijdens deze opleiding systemisch/contextueel werken voor de kindercoach hebben we met name onderzocht HOE en op welke manier kinderen ten alle tijde loyaal zijn aan hun ouders.
Een prachtig en boeiend gebied met steeds weer nieuwe ontdekkingen.

Angelique, Annemarie, Antje, Berne, Bianca, Eline, Emma, Fanny, Geppy, Harma, Jodi, Lyda, Marije, Marijke, Martine, Noor, Simone, Sytske, Yvonne dank jullie wel voor je aandacht en je betrokkenheid bij dit prachtige onderwerp.
Ik hoop dat jullie lekker doorsudderen en steeds opnieuw ontdekken hoe kinderen en ook hun ouders loyaal zijn aan hen die eerder waren.

Lees ook: Hoe is jouw kind loyaal?
Lees ook: Systemisch werken met kinderen kan dat?
Lees ook: Halve kinderen
Lees ook: Kinderen hebben geen problemen
Lees ook: Kinderarbeid in Nederland
Lees ook: Ontspoorde puber na echtscheiding
Lees ook: twee jaar na dato

Heb je behoefte aan ondersteuning om je de behoefte van je kind te onderzoeken, kijk dan of de praktijk voor kindercoaching iets voor je kan betekenen.
Wil je op de hoogte blijven, vraag dan de nieuwsbrief aan.
Wil je ook leren kinderen te begeleiden en de basisopleiding tot kindercoach of een bij of nascholing volgen, lees dan verder op de site voor de opleiding tot kindercoach.


Je las een blogartikel van Centrum Tea Adema…

…maar kijk gerust ook eens naar de andere informatie op onze website:

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen en video’s vol tips en inzichten?

Like dan onze Facebook-pagina of schrijf je in voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief. Allebei mag ook. ;-)