Dit weekend is het weer zover: Sint is weer in het land. Alle activiteiten zijn als vanouds gericht op de grote kinderdag in het jaar.
Steeds meer kinderen vieren overigens het Sinterklaasfeest minstens vier keer: thuis, op school, op het werk van pappa, op het werk van mamma, in de familie van pappa en mamma en misschien ook nog in de straat.
De iets oudere kinderen zullen het geweldig vinden, al die cadeautjes. Voor jongere kinderen zou het best kunnen zijn dat ze het niet trekken.

Aftelkalender

Wordt het allemaal een beetje spannend voor je kind en wil je de rust wat bewaren download dan de aftelkalender tot de grote dag. Je kind kan iedere dag een streep zetten en weet precies wanneer het feest plaatsvindt.
Wil je de sinterklaasavond piekfijn organiseren neem dan een kijkje op de site van het sinterklaassurprisespel. Er staan allerlei handige tips beschreven.

Speel…. goed

Wil je weten hoe je sinterklaasstress buiten de deur houdt, lees dan verder…
Moet je nog op pad voor alle cadeautjes dan is het soms handig om te weten wat kenmerken van goed speelgoed zijn.
Heb je een kind wat houdt van ontdekken dan is speelgoed voor nieuwsgierige kinderen een goede keus. Je koopt dit bij trendy speelgoed via internet. 
Houd je van harmonie en wil je wel eens iets anders dan competitie spellen kijk dan eens naar coöperatieve spelen van Earthgames.

En dan wens ik alle kinderen en ouders een fijne Sinterklaas tijd. Maak er iets moois van….


Je las een blogartikel van Centrum Tea Adema…

…maar kijk gerust ook eens naar de andere informatie op onze website:

Opleidingen voor (aspirant) kindercoaches en beroepskrachten:

Hulp voor kinderen en hun ouders:

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen en video’s vol tips en inzichten?

Like dan onze Facebook-pagina of schrijf je in voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief. Allebei mag ook. ;-)