Op 17 en 18 april 2010 kun je deelnemen aan de introductie van een uniek festival voor leerkrachten en docenten die willen werken en leven vanuit “hart en ziel”.
In hotel de Zeeuwse Stromen in Renesse kun je energie opdoen en genieten van de zee en het strand. De bevlogen workshopleiders en Passionairs helpen je jouw eigen passie verder aan te wakkeren door inspirerende en creatieve workshops.
Maak je op voor een onvergetelijk weekend vol Passie……..

Doel

Energie opdoen en je heerlijk laten inspireren. Zo een impuls krijgen om meer bevlogenheid in je leven te ervaren en oude idealen te hervinden. verder krijg je tools aangereikt die je kunt toepassen in je werk en die je tevens ondersteunen om het innerlijk vuur bij anderen verder aan te wakkeren…..

Voor wie?

Mensen die werken in het onderwijs en die veel zin hebben in een sprankelend festival. Mensen die het plezier in hun werk willen vergroten en verdiepen, hun persoonlijke drijfveren beter in beeld willen krijgen en nog meer innerlijke kracht willen ervaren.
Mensen die genieten wanneer het stroomt….

Workshops

Er zijn een 9-tal workshops waaraan je kunt deelnemen. Onder andere: Systemisch werk op school, Passionaire ontmoeting, 100 talen:  de filosofie van Reggio Emilla in de kinderopvang, beeldsymboliek en improviseren.

Een mooi programma door gepassioneerde mensen !!
Voor meer informatie en opgave klik door naar de volgende linken: Passionair Nederland ( en klik vooral door naar Passionair for Children) en de folder over het festival


Je las een blogartikel van Centrum Tea Adema…

…maar kijk gerust ook eens naar de andere informatie op onze website:

Opleidingen voor (aspirant) kindercoaches en beroepskrachten:

Hulp voor kinderen en hun ouders:

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen en video’s vol tips en inzichten?

Like dan onze Facebook-pagina of schrijf je in voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief. Allebei mag ook. ;-)