Als je van ver komt voor een training bij Centrum Tea Adema in Burgum, dan kan het prettig zijn om in de buurt te overnachten en extra reistijd en files te vermijden. Op deze pagina geven we je graag een aantal mogelijkheden in en rond Burgum, in verschillende prijsklassen en met verschillende faciliteiten.

Bed & Breakfast (oftewel ‘Bêd en Brochje’)

Camping


Via Google zijn uiteraard nog meer adressen in de omgeving te vinden. Op de websites van de aanbieders of op review-sites valt over het algemeen genoeg informatie te vinden over de kwaliteit, uit ervaringen van eerdere gasten. De informatie op deze pagina is een service naar deelnemers aan onze opleidingen, wij worden op geen enkele wijze betaald voor het verstrekken van deze informatie.


Je las een blogartikel van Centrum Tea Adema…

…maar kijk gerust ook eens naar de andere informatie op onze website:

Opleidingen voor (aspirant) kindercoaches en beroepskrachten:

Hulp voor kinderen en hun ouders:

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen en video’s vol tips en inzichten?

Like dan onze Facebook-pagina of schrijf je in voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief. Allebei mag ook. ;-)