SW 2012-3Hoe mooi is het als mensen bij de geboorte van een gezin zich gaan afvragen wie ze willen zijn als ouder. Als ze als ouders kunnen ontdekken wat ze hebben te geven en wat misschien ook niet. En dan kunnen ze wellicht samen ontdekken wat de behoefte is van ieder lid van het gezin en ontdekken of ze iets kunnen geven daarin.

Tijdens de opleiding systemisch/contextueel coachen in november 2012 hebben we ons onder andere beziggehouden met loyaliteiten door de generaties heen en welke invloed dat heeft op hulpvragen van kinderen en hun ouders.
Henriette, Brenda, Petra, Martine, Hester, Monique, Jitske (niet op de foto) Marijke, Christine, Ageeth, Sonja, Servie, Jacqueline, Marloes, Jessica, Gonnie, Josje en Maaike dank jullie voor de aandacht en het delen van jullie ervaringen! Het was zeer waardevol.

Lees ook: Kinderarbeid in Nederland
Lees ook: Halve kinderen
Lees ook: Hoe is jouw kind loyaal?
Lees ook: Sta je voor of achter je kind?
Lees ook: Schipperen met je principes in de opvoeding
Lees ook: Duik eens in je herinnering

Heb je behoefte aan ondersteuning in de opvoeding van je kind, kijk dan of de praktijk voor kindercoaching iets voor je kan betekenen.
Wil je op de hoogte blijven, vraag dan de nieuwsbrief aan.
Wil je ook de basisopleiding tot kindercoach of de scholing kinderen in echtscheiding en verlies situaties, lees dan verder op de site voor de opleiding tot kindercoach.


Je las een blogartikel van Centrum Tea Adema…

…maar kijk gerust ook eens naar de andere informatie op onze website:

Opleidingen voor (aspirant) kindercoaches en beroepskrachten:

Hulp voor kinderen en hun ouders:

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen en video’s vol tips en inzichten?

Like dan onze Facebook-pagina of schrijf je in voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief. Allebei mag ook. ;-)