Heb je de Basisopleiding kindercoach, pubercoach en opvoedcoach gevolgd en wil je je verder specialiseren? Onze vervolgopleidingen en praktijkdagen bieden je de mogelijkheid om je vakmanschap en professionaliteit uit te breiden.

Tijdens de vervolgopleidingen  worden er meerdere demo sessies gedaan met eigen casussen van de deelnemers. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid zelf te oefenen. Je krijgt alle nodige handvatten om verandering te bewerkstelligen. Je leert werken met de taart rood en groen, schaalwandelen en je leert andere kindercoachmaterialen uit de basisopleiding toepassen.

Door de combinatie theorie, demo sessies met eigen casussen van deelnemers én zelf oefenen is er een (wetenschappelijk bewezen) maximaal leereffect.

Volg onderstaande links voor meer informatie:

Alle vervolgopleidingen vinden plaats op de trainingslocatie in Burgum, Friesland, en worden gegeven door Tea Adema zelf.
Je ontvangt een certificaat van deelname.

Tea Adema heeft mij enorm geïnspireerd. Super veel kennis & ervaring gecombineerd met heerlijke humor, praktische tools, empathie én Friese nuchterheid. Ik heb met ontzettend veel plezier alle opleidingen bij Tea gevolgd. Ze zijn los te boeken en allemaal anders, maar vullen elkaar ook goed aan. Na de opleiding bij Tea kun je direct aan de slag en is ze goed bereikbaar voor vragen via mail of haar Facebook pagina, waarop ook meerdere keren per week blogs of interessante artikelen worden gedeeld. Ik kan iedereen die met kinderen en/of ouders werkt Tea Adema van harte aanbevelen!

Karin Lagerweij-Borkent, Piece of Kate

Keuze gemaakt?

En wil je je inschrijven voor een opleiding? Je regelt het via ons online inschrijfformulier.

Nu inschrijven