Onze online opleidingen zoomen in op specifieke deelonderwerpen en thema’s in het werkveld van kinder-, puber- en jongerencoaching.

Volg onderstaande links voor meer informatie:

  • Training voor workshop: Toets- en examen voorbereiding

    Hoe kun je leerlingen helpen open te staan voor lesstof zodat dit beklijft en er op het juiste moment eruit komt? Deze workshop helpt leerlingen zich optimaal voorbereiden op het effectief en efficiënt leren van lesstof.

Waarom kiezen voor een van onze online opleidingen?

  • Praktijkgericht: net als onze ‘live’ opleidingen zijn de online trainingen allemaal zeer praktisch van inhoud: alle kennis is direct toepasbaar in je dagelijkse werkpraktijk.
    .
  • Waardevol naslagwerk: je kunt alle trainingsinhoud blijven raadplegen in de online leeromgeving voor één jaar, twee jaar of voor altijd, afhankelijk van de omvang van de opleiding. Zo beschik je over een naslagwerk vol handvatten en tips bij iedere hulpvraag.
    .
  • Direct aan de slag: onze ‘live’ trainingen hebben vaak wachtlijsten, maar onze online opleidingen kun je direct via deze site aanschaffen. Je krijgt meteen toegang, kunt dus gelijk aan de slag… en dus ook je nieuwe kennis snel in de praktijk gaan toepassen!

Tea heeft ongelofelijk veel expertise die ze zeer duidelijk weet over te brengen. Ze weet als geen ander al haar persoonlijke kwaliteiten te vertalen en delen met de wereld om haar heen. Tea is voor mij een rolmodel en belangrijke schakel in mijn ketting tot succesvol coachen.

Danielle Teheux, Skills Coaching Academy