Onze online opleidingen zoomen in op specifieke deelonderwerpen en thema’s in het werkveld van kinder-, puber- en jongerencoaching.

Volg onderstaande links voor meer informatie:

 • Opvoedcoaching: Het oudergesprek en het eerste (intake) gesprek

  Tijdens een gesprek met ouders over cijfers, lastig gedrag of waar ouders zelf een hulpvraag hebben, moet je ergens beginnen.
  In deze opleiding vind je alle praktische handvatten en een leidraad om met ouders op een plezierige en effectieve helpende manier het gesprek aan te gaan.
  Met bewezen resultaat!
  Met 22 SKJ- punten

 • Training voor workshop: Toets- en examen voorbereiding

  Hoe kun je leerlingen helpen open te staan voor lesstof zodat dit beklijft en er op het juiste moment eruit komt? Deze workshop helpt leerlingen zich optimaal voorbereiden op het effectief en efficiënt leren van lesstof.

 • Training voor workshop: Plannen en Uitvoeren

  Hoe kun je leerlingen helpen écht eigenaarschap en verantwoordelijkheid voor leren te nemen? Ga op een volledig nieuwe en unieke manier om met plannen en zorg er daardoor voor dat leerlingen eindelijk hun planning gaan uitvoeren.

 • Training voor workshop: Motivatie Verhogen

  Hoe kun je leerlingen het plezier in leren laten ontdekken? Deze workshop zorgt dat leerlingen weten waarvoor ze aan de slag gaan en zelfs plezier gaan krijgen in hun leertaken omdat het ze lukt.

Waarom kiezen voor een van onze online opleidingen?

 • Praktijkgericht: net als onze ‘live’ opleidingen zijn de online trainingen allemaal zeer praktisch van inhoud: alle kennis is direct toepasbaar in je dagelijkse werkpraktijk.
  .
 • Waardevol naslagwerk: je kunt alle trainingsinhoud blijven raadplegen in de online leeromgeving voor één jaar, twee jaar of voor altijd, afhankelijk van de omvang van de opleiding. Zo beschik je over een naslagwerk vol handvatten en tips bij iedere hulpvraag.
  .
 • Direct aan de slag: onze ‘live’ trainingen hebben vaak wachtlijsten, maar onze online opleidingen kun je direct via deze site aanschaffen. Je krijgt meteen toegang, kunt dus gelijk aan de slag… en dus ook je nieuwe kennis snel in de praktijk gaan toepassen!