Problemen met inloggen als Ik Leer Leren-trainer, of met het aanmaken van je inlog?

Ondervind je problemen bij het inloggen op de website als Ik Leer Leren-trainer, of al bij het aanmaken van je inlog? Hieronder vind je de meest gestelde vragen daarover, met bijbehorende antwoorden. Mogelijk staat ook jouw oplossing daar al tussen.

Lukt het na het lezen van onderstaande informatie nog niet? Mail ons dan via het contactformulier. Beschrijf zo duidelijk mogelijk wat er fout gaat, zodat we een goed antwoord kunnen geven op je vraag. Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie.

 • Ik ben mijn wachtwoord vergeten

  Via de pagina teaadema.nl/voortrainers/nieuw-wachtwoord/ kun je een nieuw wachtwoord opvragen. Je ontvangt dit per e-mail, samen met je gebruikersnaam.

 • Ik ontvang geen mail met mijn wachtwoord.

  Kijk even in de spam-map van je mailprogramma: soms belandt het mailtje daar.

 • Ik wil zelf een wachtwoord instellen

  Het automatisch voor je aangemaakte wachtwoord is om veiligheidsredenen niet al te makkelijk. Je kunt ook zelf een wachtwoord instellen, via teaadema.nl/voortrainers/nieuw-wachtwoord/. Je moet dan wel eerst ingelogd zijn.

  Belangrijk:

  • Gebruik NOOIT een wachtwoord dat je ook ergens anders gebruikt.
  • Gebruik een wachtwoord dat niet geraden kan worden.
 • Ik kan mijn wachtwoord niet intypen in het wachtwoord-veld

  Dit doet zich soms voor bij gebruikers van de Safari-browser op Apple-computers, en heeft waarschijnlijk te maken met instellingen aan de kant van de gebruiker.

  Mogelijke oplossingen zijn:

  • Kopieer/plak je wachtwoord in het wachtwoord-veld, in plaats van het in te typen.

  Of:

  • Gebruik een andere browser dan Safari. Goede en gratis alternatieven zijn bijvoorbeeld Chrome en Firefox.
 • Bij het registreren zegt de site: “Sorry, die gebruikersnaam is al in gebruik”

  Als je je voornaam gebruikt, bestaat de kans dat iemand met dezelfde voornaam die gebruikersnaam al gebruikt. Combineer dan bijvoorbeeld je voornaam en achternaam aan elkaar vast (“teaadema”). Je mag ook je e-mailadres gebruiken als gebruikersnaam (daarvan weet je in ieder geval altijd zeker dat het uniek is).

  Weet je zeker dat je een unieke gebruikersnaam hebt ingevuld, maar krijg je toch nog de melding? Dan besta je al als gebruiker. Ga dan naar de inlogpagina teaadema.nl/voortrainers/ om in te loggen.

 • Bij het registreren zegt de site: “Sorry, dat e-mailadres is al in gebruik”

  Je e-mailadres is uniek, dus die melding wil zeggen dat je al bestaat als gebruiker. Ga naar de inlogpagina teaadema.nl/voortrainers/ om in te loggen.