Sorry…

In verband met de vele werkzaamheden op het vlak van opleidingen kan ik voorlopig helaas geen cliënten aannemen in de coachingpraktijk, maar mogelijk kan onderstaande informatie je toch verder helpen:

Worstelt je kind met een bepaald probleem?
Met mijn online workshops kun je zelf aan de slag en samen met je kind de problemen oplossen.
Regelmatig verschijnt er een nieuwe en aanvullende workshop.
Wanneer je de nieuwsbrief aanvraagt, word je op de hoogte gehouden en ontvang je tweewekelijks artikelen en helpende video’s
Klik hier voor informatie over de workshops om je kind zelf te helpen

Heeft je kind leerproblemen?
Lees dan meer over het landelijk beschikbare Ik Leer Leren-programma.
Klik hier voor informatie

Bericht ontvangen als de praktijk weer open gaat?
En als bonus elke twee weken praktische opvoedtips in je mailbox?
Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Voor grote en kleine vragen

Voor grote en kleine vragen die ouders, kinderen, pubers en jongeren hebben tijdens het proces van opgroeien, kun je een beroep doen op mij als kindercoach en opvoedcoach. Coaching helpt bij het verkennen en beantwoorden van ontwikkelingsgerelateerde vragen en opvoedvragen.

Meestal zijn 1 tot 3 afspraken voldoende om samen oplossingen te vinden waardoor ouder en kind weer verder kunnen.

Ik leer kind en ouders hoe zij problemen makkelijker kunnen oplossen

Hiervoor leert het kind vaardigheden die passen bij de leeftijd en die het kind sterker maken. Ouders leren hoe ze hun kind kunnen ondersteunen tijdens deze verandering. Het doel van de coaching is ondersteuning bieden en begeleiden naar verandering en verbetering.

Kijkje in de keuken… Alle coachingsessies vinden plaats in de professionele en prettige omgeving van mijn praktijkgebouw in Burgum (Friesland).

Praktische informatie & werkwijze

  • Je kunt je kind en/of jezelf aanmelden via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Jongeren kunnen ook zichzelf aanmelden.
  • Het kan voorkomen dat er een wachtlijst is voor het maken van een afspraak.
  • Verwijzing door een huisarts, Centrum Jeugd & Gezin of school kan, maar is niet noodzakelijk.
  • We stemmen vooraf af of we eerst met jou/jullie als ouder(s) jullie hulpvraag onderzoeken, of dat de eerste afspraak direct in het bijzijn van je kind plaatsvindt. Afgezien daarvan werk ik in principe altijd tegelijk met ouder(s) en kind. Dit betekent dat je als ouder(s) aanwezig bent tijdens de coaching. Samen ontdekken we wat voor jullie situatie het beste werkt en waarmee je je kind thuis verder kunt helpen.
  • De praktijk wijst uit dat er na 1 tot 3 afspraken al veel verandert. Aan het eind van iedere coaching bespreken we wat er nog meer nodig is en of een nieuwe afspraak wenselijk is.
  • Als andere hulp beter aansluit op de vraag van jou of je kind, zal ik mijn best doen om jullie door te verwijzen naar een gekwalificeerde hulpverlener of instantie.
  • Je mag van mij een verplichting tot inspanning verwachten. Dit betekent dat ik alle kennis, ervaring, vakkundigheid en professionaliteit zal inzetten. Je bent zelf verantwoordelijk voor het behaalde resultaat ter verbetering. Keuzes en beslissingen die je neemt voor jezelf en je kind zijn altijd je eigen verantwoordelijkheid.
  • Ik ben geen gesprekspartner van derden. Dit betekent dat er geen overleg met ex-partners, scholen, artsen en anderen plaatsvindt. Zo nodig ondersteun ik jou en je kind in het voorbereiden van gesprekken met derden.

Vertrouwelijkheid

De coachingsgesprekken zijn vertrouwelijk. Mochten er echter signalen zijn die de veiligheid van jou en/of jouw kind in gevaar brengen, dan zal ik dit bespreken met derden (bijvoorbeeld familie, school, veilig thuis). Dit wordt altijd eerst met jou besproken en is conform de wettelijke meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling.

Klachtenprocedure

Heb je een vraag of een klacht, neem dan contact op zodat een oplossing gevonden kan worden. Als er een conflict is van welke aard dan ook, dan proberen we dat in eerste instantie zelf op te lossen. Lukt het niet het conflict op te lossen dan kan juridische conflictbemiddeling mediation ingeschakeld worden. De mediator is geregistreerd in het NMI register. De kosten daarvan worden door beide partijen voor een gelijk deel gedragen. Mocht het conflict niet worden opgelost dan kun je je wenden tot de beroepsvereniging of tot een bevoegd rechter. De kosten hiervan zijn voor partijen zelf en zullen nooit worden gedeeld. Aansprakelijkheid is geldig tot maximaal het gefactureerde bedrag in een kwestie, mocht blijken dat er sprake is van aansprakelijkheid.

Tarieven, betaling en annulering

Het tarief voor coaching is 95 euro per sessie, incl. btw.

Een sessie duurt 50 à 60 minuten en vindt altijd plaats in mijn praktijk in Burgum. Je wordt verzocht de kosten direct aan het eind van de sessie te voldoen. Je kunt hiervoor pinnen en ontvangt een factuur. Annuleren is kosteloos mogelijk tot 24 uur voor de sessie; daarna wordt het volledige sessie-tarief in rekening gebracht.

Aanmeldformulier coaching

Voor het aanmelden voor kinder-/jongerencoaching kun je onderstaand formulier gebruiken.


  • Alle informatie die je verstrekt wordt natuurlijk strikt vertrouwelijk en conform ons privacy-reglement behandeld. We gebruiken je informatie alleen om adequaat te kunnen reageren op je vraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat gebeurt er als je dit formulier verstuurt?

Je ontvangt binnen enkele minuten automatisch een e-mail met alle door jou ingevulde informatie. Ontvang je die e-mail niet? Check dan de spam-folder van je e-mailprogramma, soms kunnen mails daar terecht komen. Vervolgens ontvang je binnen uiterlijk 2 werkdagen een persoonlijke reactie.