Ninico vertaalt sinds 2012 coachingsvragen naar materialen die praktisch en handig zijn in het gebruik tijdens het coachen van kinderen en volwassenen. Ieder product is uniek door de zorgvuldige productie, vaak in hout. De materialen zijn prachtig uitgevoerd in details en afwerking.

Naast kindercoaches, therapeuten, logopedisten, fysiotherapeuten, pedagogen, psychologen, leerkrachten en kindervoedingsconsulenten, werken medewerkers van kinderopvangorganisaties, GGZ, jeugdhulpinstellingen, Centra voor Jeugd en Gezin en MEE-organisaties met veel plezier en effect met de materialen.

Ga naar de webshop van Ninico.nl
Kindercoachmaterialen Ninico.nl

Kindercoachmaterialen

Steeds meer professionals ontdekken de voordelen van het werken met coachingmaterialen voor ouders en kinderen. Het maakt de ervaring completer en gewenste veranderingen beklijven veel beter. De aandacht wordt verlegd van de coach naar de materialen. Zo ontstaat ruimte voor inzicht en “vallen de kwartjes”. Dat is de kracht van denken, voelen én doen.

Bekijk op ninico.nl
Coaching basispakket op Ninico.nl

Basispakket

Met het basispakket heeft een kindercoach, leerkracht of therapeut een prachtige mix aan coachingmaterialen in huis waarmee ieder probleem aangepakt kan worden. Voor het kind of de coachee is het fijn om met de materialen te werken zonder al te veel te hoeven praten, en daarmee meer naar oplossingen te kijken in plaats van het probleem.

Bekijk op ninico.nl